پوست و مو

سن مناسب کاشت مو


سن مناسب کاشت مو یکی از عواملیه که در کنار جنسیت، بر موفقیت کاشت مو با روش های مختلف و کاهش ریزش مو در قسمت های مختلف سر تاثیرگذاری فوق العاده ای داره و باید به نکاتی در مورد اون بپردازیم.


سن مناسب کاشت مو چند سال است ؟

سن مناسب کاشت مو چند سال است ؟


داشتن سن مناسب نیز میتونه از عوامل مختلفی باشه که بر کاشت مو تاثیرگذاره، به همین دلیل خیلی از افراد برای کاشت مو ابتدا به مشاوران مراجعه میکنن و مراحل کاشت مو را بدونید و موفق بودن نتیجه کاشت رو با توجه به سن و سال خود در نظر میگیرن و ما نیز در این مقاله به بررسی سن مناسب کاشت مو مشغول میشیم.


همه افراد فکر میکنن که استفاده از یک جراح متبحر و انتخاب روش مناسب بین تمام روش های کاشت مو، بهترین گزینه ها برای کاشت مو هستن و درصد موفقیت کاشت مو را بالا میبرد، در صورتی که این طور نیس و سن و سال نیز گزینه خیلی مهمیه که باید به آن توجه کنیم.


کاشت مو امری طبیعی و روشی همه گیره که در مردان و زنان زیادی مورد استقبال قرار میگیره، البته بسیاری از مصرف کنندگان آن رو مردان تشکیل میدن، عوامل مختلفی بر تاثیرگذار بودن استفاده از روش های مختلف کاشت مو ربط داره، اما در این میان سن مناسب فرد بیمار نیز میتونه در روند تاثیرگذاری آن بسیار شگرف باشه.


در برخی از افراد این ریزش ها روز به روز زیاد میشه و در برخی نیز این ریزش ها کمه و بیشتر با شانه زدن و در حمام عیان میشه و افراد مختلف رو دچار نگرانی و استرس میکنه که البته همین استرس میتونه بسیار بد باشه و مقدار ریزش رو بیشتر کنه.

بیشتر بدانید: شامپو مناسب بعد از کاشت مو


سن مناسب کاشت مو


سن مناسب برای اقدام به کاشت مو هیچ وابستگی به زن و مرد بودن افرادی که قصد انجام آن رو دارن، نداره.


به همین دلیل ریزش و ایجاد کچلی در آقایان با سنین مختلف و خانم ها در سنین دیگری شروع میشه که این ریزش در آقایان خیلی بیشتره و اصولا اونا دچار ریزش بیشتر و کچلی میشن در صورتی که خانم ها بیشتر دچار کم پشتی و نازک شدن تارهای موهاشون میشن.


همچنین در موارد زیادی و طبق تحقیقات نیز سن مناسب کاشت مو در مردان از دوران بعد از بلوغ شروع میشه اما در خانم ها بیشتر بعد از یائسگی این اتفاق شروع میشه و موها شروع به ریزش میکنن.

عوامل مختلف:


در این میان عوامل مختلفی مانند عوامل ارثی و ژنتیکی و اختلالات هورمونی نیز در کنار سن و سال میتونه روند ریزش مو و کچلی رو سرعت بیشتری بده و آقایان بیشتر دچار کمبود اعتماد به نفس و استرس بشن.

خانم ها و آقایان باید بدونن که پیدا کردن سن مناسب برای کاشتن مو میتونه گزینه مناسبی برای موفقیت بیشتر در کاشت مو باشه به همین دلیل فردی که دچار ریزش مو شده،

باید این ریزش رو در نظر بگیره و در صورت بیشتر شدن به کلینیک های با تجربه مراجعه کنه تا اونا با آزمایشات مختلف و مشاوره های خاص علل ریزش، میزان و روند پیشرفت آن رو تشخیص بدن.

بعد از انجام کاشت مو چه فعالیت هایی باید انجام شود؟

بعد از انجام کاشت مو چه فعالیت هایی باید انجام شود؟


بعد از انجام همه این آزمایشات، مشاوران با توجه به مقدار ریزش، سن مناسب کاشت مو رو به این افراد اعلام میکنن و اونا را قانع میکنن که کاشت مو در یک محدوده سنی برای اونا موفقیت بیشتری داره ، اما باز هم این افراد باید هر شش ماه با آزمایشات مختلف وضعیت خودشونو به مشاوران گزارش بدن.


اما به طور کلی با بهره مندی از نظرات کارشناسی شده مشاوران کلینیک های خاص میتونیم به این مورد اشاره کنیم که سن مناسب برای کاشتن مو به شیوه درست، در تمام آقایان بالای سن 25 ساله و اونا میتونن در این سنین یک روند کاشت موفقی داشته باشن.


در همین میان بعضی از محققان به این مورد اشاره کردن که سن مناسب کاشت مو همان بین 25 تا 30 ساله و کمترین سن هم 18 ساله که البته میزان موفقیت و عدم موفقیت نیز در هر دو سن متفاوته.


به طور کلی باید بگیم که هنوز بسیاری از محققان از علت اصلی کچلی و ریزش مو اطلاعی ندارن و در حال تحقیق و به دست آوردن مناسب ترین سن برای کاشتن مو و نتایج خوبی هستن.

البته این موضوع رو نیز باید در نظر بگیریم با بالا رفتن سن، موها نازک میشن، از ضخامت اونا کاسته میشه و شل میشن، در سنین 30 تا 40 سال این روند بیشتر میشه.
اما بعد از ضعیف شدن فولیکول ها در سنین 50 تا 70 افراد کچل شدن و فولیکول های موهای اونا از بین رفته و بانک مویی برای برداشت و کاشت مو ندارن.


رابطه سن ریزش مو و کاشت مو


ریزش مو در افراد مختلف امری طبیعیه که در بسیاری از افراد با سنین مختلف ایجاد میشه و این ریزش ممکنه در دوره قبل و بعد از کاشت مو نیز انجام بگیره.


سن مناسب کاشت مو چیزی نیست که بتونیم به راحتی آن رو تشخیص بدیم زیرا در بسیاری از افراد این ریزش مو از سنین 15 سالگی و بعد از بلوغ شروع میشه و برخی از افراد در سنین 25 سالگی به ریزش مو مبتلا میشن و باید در سنین مختلف اقدام به کاشت کنن.


اما مشاوران و کلینیک ها باید با مراجعه های مداوم بیمار، علل این ریزش مو و مقدار آن و شدت کم و زیاد شدنش را تشخیص بدن تا بدین ترتیب سن مناسب به صورت حدودی نیز مشخص بشه.


همچنین یادآوری میشه، ریزش مو، در برخی افراد در سنین مختلف بسیار زیاد و در برخی بسیار کمه که هنوز علل انجام آن در افراد مختلف، متفاوته و دلیلی نیز برای انجام این روند، وجود نداره.

علت ریزش مو:

علت ریزش مو:

در بسیاری از موارد علل ریزش مو در افراد مختلف در زمان قبل و بعد از کاشت مو مشابه هستن، به همین دلیل مشاوران و پزشکان باید تمام علل ریزش مو رو بدونن و با انجام آزمایشات لازم، سن رو تشخیص بدن و نباید این اجازه رو بدن که فولیکول های مو از بین برن و دیگه فرد بیمار بانک مویی نداشته باشه که برای اهدا از آن استفاده کنه.


در دوره کاشت مو بیمار ابتدا تحت معاینات لازم قرار میگیره و بعد از بررسی سن، توسط روش های مختلف، اقدام به کاشت مو در ناحیه های مورد نظر میکنه، بعد از مدتی که از کاشت مو گذشت، موها شروع به رشد میکنن و این رشد به صورت تارهای نازکی هستن که نیش میزنن و بعد از گذشت چند هفته یک دفعه تمامی این تارها شروع به ریزش میکنن.

و بیمار دچار استرس و یاس و ناامیدی میشه بلکه دوره استراحت ریشه و پیاز مو شروع شده، پس از طی این روند که ممکنه چند ماهی طول بکشه، موها دوباره شروع به رشد میکنن و موهایی با ضخامت مناسب در سر افراد رشد میکنن.


بسیاری از افراد با پیدا کردن سن مناسب کاشت مو و اقدام به کاشت باید در دوره قبل و یا بعد از کاشت مو از شامپوها و ژل های مناسبی استفاده کنن و مراقبت های قبل و بعد از کاشت مو رو به خوبی انجام بدن.

در دوره های مختلف:


در دوره قبل و یا بعد از کاشت مو، این افراد بیمار باید از غذاهایی که شامل ویتامین های B، E، d هستن استفاده کنن.


به همین دلیل افراد باید به تقویت موهای خود مثل استفاده از انواع روغن های نارگیل و زیتون مشغول بشن و به گونه ای علل ریزش مو رو در خودشون تشخیص بدن.


این افراد باید مواد خوراکی خوبی که ریزش رو کاهش میده، مصرف کنن و در سن مناسبی که سطح هورمون های مردانه و زنانه ترشح شده مناسب و تثبیت شدن، این کاشت مو انجام بشه تا نتیجه خوبی به دست بیاد.


مو تا چند سالگی می ریزد

مو تا چند سالگی می ریزد


ریزش مو در هر دوره ای از زندگی و حتی استفاده از کاشت مو، پیش میاد و کم کم با گذشت زمان بیشتر میشه، برخی از افراد از سن 20 سالگی دچار ریزش مو کم میشن و این ریزش به طور مداوم زیادتر میشه.


این نحوه ریزش مو و مقدار آن تا 50 سالگی و سنی که به کچلی کامل رسیدن میرسه، البته در برخی از افراد نیز دچار کچلی کامل نمیشن و فقط ریزش مو توی سرشون متوقف میشه.


گفتنی است که در بسیاری از افراد نیز به دست آوردن سن مناسب کاشت مو فرمالیته است و نمیتونیم برای آن حدود مشخصی ارائه کنیم و برای همه افراد شبیه هم نیس.


معقولانه ترین تصمیم اینه که افراد، ابتدا باید اجازه ریزش مو رو به هر گونه ای به بدن خود ندن و در صورت دچار شدن باید آن رو با استفاده از روش های مختلف بکارن که در این موقع سن مناسب برای اقدام به کاشت مو میتونه بین 40 و 70 باشه.


آخرین سن ریزش مو


به طور کلی برای شروع و پایان دوره ریزش مو نمیتونیم زمان مناسبی رو در نظر بگیریم و فقط باید آن رو به طور حدودی مشخص کنیم که با توجه به جنسیت، عوامل ارثی، سطح هورمون ها و وضعیت جسمانی، باز هم در افراد متفاوته.


به طور طبیعی در هر ماه یک تار مو شروع به رشد میکنه و این تار مو به اندازه چهار سال عمر میکنه و زنده است و بلند میشه، اما در این میان در هر روز بیش از 90 تار مو شروع به ریزش میکنه و گاهی با استفاده از مراقبت های لازم و یا کاشت مو میتونیم اونا رو دوباره برگردونیم تا دوباره شروع به رشد کنن.


این موارد چرخه طبیعیه ریزش مو و کچلی در افراد متفاوته، اما گاهی به علل مختلفی مانند ارثی بودن و اختلالات هورمونی، آخرین سن ریزش مو متفاوت میشه، به طوری که افراد عادی نسبت به افرادی که دچار ارثی بودن ریزش مو و کچلی هستن، روند ریزش بسیار کوتاهتری دارن و دیرتر دچار کچلی و یا کم پشتی در موهای خود میشن.


ریزش مو عادی تا چه سنی ادامه دارد

ریزش مو عادی تا چه سنی ادامه دارد

افراد مختلف در بحث ریزش مو به دو گروه افراد عادی و طبیعی و افراد غیر عادی تقسیم بندی میشن، این عادی و غیر عادی بودن هیچ ربطی به بیماری نداره، زیرا کچلی و ریزش مو یک بیماری محسوب نمیشه و فقط این طور حرف زدن در بین مردم جا افتاده.


ریزش مو در افراد عادی و طبیعی به کسانی گفته میشه که از بیماری های مختلف و عوامل ارثی و ژنتیکی رنج نمیبرن و این ریزش و ایجاد کچلی ممکنه توسط عوامل مختلف دیگه ای مانند استرس، اضطراب، استفاده از شامپو ها، ژل های شیمیایی و مواد آرایشی نامناسب ایجاد شده باشه.

خیلی از اوقات با برطرف شدن این مشکلات و استفاده از داروهای خاص تجویزی توسط پزشک این ریزش قطع میشه و موها به حالت عادی خود برمیگردن.


در افراد عادی ریزش مو در سنین مختلف میتونه در قسمت های مختلف به خصوص در قسمت شقیقه ها اتفاق بیفته و برای جوانان بسیار نگران کننده است.


در افراد عادی بعد از مدتی و گذشت دوره بلوغ که وضعیت ترشح هورمون های تستوسترون و آندروژن فرق میکنه، موها شروع به ریزش میکنن و البته در سنین بالاتر این اختلالات هورمونی برطرف میشن و الگوی ریزش مو مشخص میشه و موها دوباره رشد میکنن و به حالت قبلی خود برمیگردن.


همه این عوامل بستگی به سن مناسب کاشت مو افراد داره و این امر نیز از نظر جسمی در افراد مختلف، متفاوته و نمیتونیم زمان آن را به طور مشخص بگیم.


ریزش موی ارثی تا چند سالگی ادامه دارد


برخی از افراد به صورت ارثی و یا ژنتیکی دچار ریزش مو میشن و این عامل از طریق آزمایشات و معاینات مختلف توسط کلینیک های با تجربه مشخص میشه و بدین وسیله سن مناسب نیز در اونا مشخص میشه.


سن شروع ریزش مو ممکنه در بسیاری از این افراد از سنین بعد از بلوغ شروع بشه و تا سنین مختلف در افراد متفاوت ادامه پیدا کنه و در اکثر افراد این ریزش به کچلی منجر میشه، به همین دلیل این افراد نباید اعتماد به نفس خود را از دست بدن.

ریزش موی ارثی هیچ ربطی به جنسیت و زن و مرد بودن افراد ندارد و نمیتونیم بگیم که ریزش مو و کچلی از زن ها به افراد مختلف و بچه های اونا به ارث میرسه.


بلکه همه اینها بستگی به هورمون های زنانه و مردانه و میزان ترشح آن در سنین مختلف داره و وقتی فولیکول های مو به تثبیت رسیدن و بر اثر آزمایش های جراحان ترشح این هورمون ها نیز ثابت شده و دیگه، ریزش ادامه پیدا نمیکنه و افراد میتونن اقدام به کاشت مو کنن.

ریزش موی ارثی تا چند سالگی ادامه دارد


این نکته رو نیز باید در نظر بگیریم که ریزش مو ارثی در مردان و زنان ممکنه به شیوه های مختلف انجام بشه، به طوری که این موضوع در مردان به صورت ریزش و کچلی مشهوده و در زنان اصولا موها نازک میشن و کم پشتی زیادی پیدا میکنن.


کاشت مو برای چه افرادی مناسب است

افرادی که در سنین مختلف اقدام به کاشت میکنن باید اول توسط جراحان و مشاوران تحت نظر گرفته بشن تا افرادی که از نظر سنی برای کاشت مو مناسب هستن، مشخص بشن.


در بسیاری از موارد در خانم ها و آقایان مختلف، روند ریزش مو مقطعیه و طی دوره ای خاص و با استفاده از داروهای معین و برطرف کردن مشکلات جسمی و روحی میتونیم، این ریزش رو قطع کنیم تا موهای تازه رشد کنن.


گفتنیه به طور کلی ریزش و ایجاد کچلی به سه عامل، ژنتیک، سن و سال و سطح ترشح هورمون ها در افراد متفاوت بستگی داره.

افرادی که برای کاشت مو مناسب هستن، باید در سنین 25 به بالا الگوی ریزش مو در اونا به تثبیت رسیده و سطح ترشح هورمون ها نیز مشخص شده باشه و همه اینها توسط معاینات و آزمایشات مکرر مشخص میشه.


پس باید به این مورد توجه کنیم افرادی که در ترشح هورمون های مردانه و زنانه خود دارای عدم هماهنگی هستن، نمیتونن در هر سنی اقدام به کاشت مو کنن و باید به سن مناسب کاشت مو برسن تا بتونن نتیجه موفقیت آمیزی از عمل خود بگیرن.

آیا افراد دچار بیماری خاص میتونند کاشت مو انجام بدن؟

آیا افراد دچار بیماری خاص میتونند کاشت مو انجام بدن؟


افرادی که دچار بیماری های خاص مانند انواع سرطان ها، زنان باردار و کسانی که دچار شیمی درمانی هستن نیز نباید از کاشت مو استفاده کنن چون هم برای اونا خطرناک است و هم نتیجه موفقیت آمیزی برای اونا به دست نمیاد.

اما مهم ترین مسئله ای که در اینجا میتونیم به آن بپردازیم و البته کمتر فکر افراد مختلف رو به خود مشغول کرده ، بانک مویه ، عموما برای کاشت مو، آن هم به روش های مختلف موهای پشت سر و قسمت شقیقه ها به عنوان بانک مو محسوب میشن، اما وقتی افراد نامناسب.

که در سنین جوانی از روش های مختلف کاشت مو استفاده میکنن، سبب از بین رفتن این بانک میشن در صورتی که ممکنه در آینده نیز، نیاز به کاشت موی چندین باره داشته باشن.


کاشت مو در 20 سالگی


متقاعد کردن افرادی که در سنین پایین و 20 سالگی قصد کاشت مو و خوش تیپ شدن دارن، بسیار مشکله.


این افراد باید خیلی معقولانه تصمیم بگیرن و ابتدا به مشاوران و کلینیک های با وجدان مراجعه کنن تا به اونا بفهمانن، این افراد که از این سن دچار ریزش مو هستن.

حتما در آینده این ریزش ها بیشتر و دچار کچلی میشن، پس بهتره کمی صبر کنن تا دوره ریزش مو تمام و وضعیت اونا از نظر هورمونی تثبیت بشه و سپس سن مناسبی در اونا برای کاشت مو موفقی مشخص بشه.


کاشت مو در سن 23 سالگی

کاشت مو در سن 23 سالگی


در این سنین افراد باید این موضوع رو در نظر داشته باشن که ریزش موهای اونا تازه شروع شده و باید عجله نکنن تا این ریزش ها تمام بشه و سطح ترشح هورمون های مردانه تثبیت و اختلالات اونا رفع بشه.


که البته این اقدام نیاز به صبر کردن زیادی داره که بسیاری از آن استقبال نمیکنن، به همین دلیل خیلی از افراد، در این سن نیز میتونن اقدام به کاشت مو کنن اما موفقیت کمتری دارن و در آینده نیز در قسمتی دیگر از سر دچار ریزش میشن.


این افراد باید بدونن که کاشت مویی که در سنین جوانی و بدون پیدا کردن سن اتفاق افتاده، سبب از بین رفتن بانک موی مناسب در اونا میشه و در سال های بعد که این ریزش بیشتر میشه.

ممکنه در قسمتی از سر موهای بلند و با ضخامت و در قسمتی دارای موهای نازک و کم حجمی بشن، به همین دلیل سر اونا حالت دوگانه ای پیدا میکنه و چهره ای خوب نداره.


عمر کاشت مو چند سال است

ابتدا اینکه افراد در کاشت مو باید بدونن این اقدام شامل گذروندن سه مرحله کاشت، دوره استراحت و ریزش و مرحله رشده که در بسیاری از افرادی که سن مناسب کاشت مو در اونا مشخص شده، اتفاق میفته.


به همین دلیل در برخی از عمل های طبیعی، جراح با استفاده از فولیکول های طبیعی مو و پیدا کردن سن اقدام به پیوند و کاشت مو میکنه، این موها دارای عمر بالایی هستن و در بسیاری از موارد تا آخر عمر افراد، در سر اونا باقی میمونن.

اما در برخی از افراد که به توصیه های پزشک بی توجه هستن و در ابتدای کار نیز علل ریزش مو که شامل بیماری هایی مانند کم کاری غده تیروئید، استفاده از مواد خوراکی نامناسبی که شامل املاح معدنی که برای عدم ریزش و جلوگیری از زیاد شدن آن موثرن، رو مشخص نکردن، ممکنه این ریزش اتفاق بیفته.


این افراد باید بدونن که بعد از پیدا کردن سن مناسب کاشت مو ، باید از شانه زدن های محکم و طولانی پرهیز کنن، سعی کنن از مواد غذایی سالم و تقویت کننده پیاز مو استفاده کنن.

در مقابل نور آفتاب و اشعه خورشید قرار نگیرن تا موها نازک نشن، از شامپوها و مواد آرایشی با برندهای متنوع و تبلیغاتی استفاده نکنن، همه این پرهیز ها میتونن عمر موهای کاشته شده رو زیاد کنه.


البته در این میان باید گفت که پیدا کردن سن مناسب ، انتخاب جراح متبحر و روش کاشت مو موثر نیز میتونه در دوام این موها تاثیرگذار باشه.


خلاصه نکات مقاله


این مقاله مربوط به سن و رابطه آن با ریزش مو در زنان و مردان بود که به طور کامل به آن اشاره کردیم.ما در این مقاله به مسائل زیادی در مورد سن کاشت مو، مراقبت های لازم کاشت مو، کاشت مو در بهترین زمان، عمر کاشت مو و … مشغول شدیم.


همچنین سعی کردیم مواردی همچون روند کاشت مو در سنین مختلف را تشریح کنیم، تا تمام اطلاعات مورد نیاز افراد مختلف رو برای اونا اطلاع رسانی کرده باشیم. << منبع >>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا