پوست و مو

مراحل کاشت مو

مراحل کاشت مو برای تمامی افرادی که تمایل به کاشتن موی مصنوعی دارن، جزو دغدغه های همیشگیه. در واقع همه دوست دارن بدونن که قبل از کاشت مو چه مراحل و کارایی روی پوست سرشون انجام میشه. ادامه ی محتوا درباره ی مراحل کاشت مو بیشتر براتون توضیح میدیم. لطفا با ما همراه باشین.


مراحل کاشت مو چیست؟

مراحل کاشت مو چیست؟


ما تقریبا هر ساله شاهد راه های جدیدی هستیم که برای کاشت مو معرفی میشن و جایگاه ویژه ی خودشون رو بین پزشکان پیدا میکنن به نظر شما کاشت مو چیست؟ چیزی که توی همه ی روش های کاشت مو یکسان هست و تغییری نمیکنه، مراحل کاشت مو هست.

در واقع همه ی روش های مختلف کاشت مو یک سری مراحل ثابتی دارن که حتما باید اون ها طی بشه. ادامه ی محتوا براتون تک تک این مراحل رو ذکر می کنیم و توضیح میدیم.


قدم اول: انتخاب یک کلینیک معتبر و متعهد


اولین قدمی که برای کاشت مو باید برداشته بشه، انتخاب کلینیک مناسب و معتبرِ؛ تا با خیال راحت بتونید با کمک اعتبار و تخصص که توی اون کلینیک و پزشکای اون کلینیک وجود داره، خودتونو به دست اونا بسپرید. یه کلینیک خوب برای انجام کاشت مو باید ویژگی های زیر رو داشته باشه :

مطالب مرتبط: درمان قرمزی پوست سر بعد از کاشت مو


• اول اینکه مجوز رسمی برای فعالیت از وزارت بهداشت و درمان داشته باشه.
• دوم اینکه متخصصایی که دارن توی اون کلینیک کار می کنن حتما باید جراحان و متخصصان کاربلد و معتبری باشن


• مورد سوم اینه که یک کلینیک تخصص و معتبر معمولا تمامی تجهیزات به روز دنیا رو برای انجام دادن کاشت مو خریداری میکنه و در اختیار متقاضیانش قرار میده


• مسئله ی چهارم کادر درمانی هستن که داخل کلینیک مشغول به کار هستن؛ این کادر باید منظم و با اخلاق باش و حرفه ای باشن


• و مورد پنجم هم کمک گرفتن از پرسنلی متعهد و دلسوز


قدم دوم: آیا شما کاندید مناسبی برای انجام کاشت مو هستید؟

قدم دوم: آیا شما کاندید مناسبی برای انجام کاشت مو هستید؟


حالا که کلینیک مورد نظرتون رو انتخاب کردید، باید به اونجا مراجعه کنید و بررسی های مختلف روی شما انجام بشه و ببینید که اصلا شما کاندید خوبی برای کاشت مو هستید یا خیر!


این مرحله خیلی مرحله ی استرس آوریه، چرا که ممکنه همه ی امید شما برای انجام کاشت مو، نا امید بشه. حالا با هم ببینیم که چه کسایی میتونن کاشت مو انجام بدن و چه کسایی گزینه ی مناسبی برای انجام کاشت مو نیستن.


ببینید بیشتر طاسی ها و کچلی ها و کم مویی ها با کمک یک کاشت کاشت مو حل میشن و قابل درمان هستند.

بیشتر بخوانید: شوره سر بعد از کاشت مو

و هم چنین:

اما بعضی اوقات پیش میاد که کم مویی، کچلی و طاسی، طبیعی نیست و دلایل مختلفی داره. مثلا طاسی هایی که الگوی مشخصی ندارن و خیلی پراکنده اتفاق افتادن، ریزش موهای سکه ای و یا ریزش هایی که به خاطر یک سری بیماری به وجود میان، معمولا با کمک کاشت مو درمان پذیر نیستن و دوباره به حالت اولیه بر میگردن.

پس شما باید به کلینیک مراجعه کنید و مشاوره های لازم رو دریافت کنید تا بررسی بشه که ریزش موهای شما جزو اون دسته از مواردی هست که قابل درمانه و یا از مواردی هست که به راحتی با کاشت مو قابل درمان نیست و مشکل ساز میشه.


علاوه بر مسئله ی اینکه طاسی و یا کم مویی و ریز موی شما به خاطر چی اتفاق افتاده، مورد بعدی که درباره ی کاندید شدن شما برای کاشت مو باید بررسی بشه، اینه که آیا موهای شما تراکم کافی برای اینکه بانک مو باشهف داره یا خیر.

در واقع شدت اینکه طاسی و کچلی شما چقدر زیاده، تاثیر زیادی بر روی کیفیت کاشت موی شما داره.


در واقع بانک مو برای کاشت مو باید ویژگی های زیر را داشته باشه :

در واقع بانک مو برای کاشت مو باید ویژگی های زیر را داشته باشه :


• اول اینکه احتیاج نیست بانک مو آنقدرها هم پر پشت باشه اما نیازه که به اندازه ای مو داشته باشه که هم اهدا کنه و هم خودش دچار کچلی نشه.


• مورد بعدی اینه که موهای بانک مو باید ریشه های قوی ای داشته باشن. یعنی اگه این ریشه ها و یا گرافت ها از قدرت کافی برخوردار نباشن، ریشه ی اهدایی اونجور که باید خودشو نمیگیره و رشد نمیکنه.


• مورد سوم هم اینه که باید دقت کنید که موی سفید توی بانک مو چقدره! اگه مقداری این موهای سفید خیلی باشه و شما مجبور باشید که ریشه ی سفید اهدا کنید، باید اینو هم قبول کنید که موهای تازه رشد کرده هم به مراتب سفید خواهند شد.


پس شما باید اول ببینید که چرا کچلی و کم مویی براتون اتفاق افتاده، بعد بالای بیست و پنج سال باشید و نهایتا باید ببینید که اصلا بانک مو و ذخیره ی موی کافی برای اهدا دارید یا نه!


گام سوم از مراحل کاشت مو : انتخاب روش مناسب برای کاشت مو


حالا که مشخص شد شما میتونید کاشت مو رو انجام بدید، باید برید پیش پزشک متخصصتون تا بررسی بشه که کدوم روش کاشت برای شما بهتر و معقول تره.

راستش این قسمت اصلا اختیاری نیست و حتما باید از نظر پزشکی و تخصص بررسی بشه و حالا برای اینکه یکم درباره ی انواع روش های کاشت مو اطلاعاتتون بیشتر بشه، بریم و باهم ببینیم که اصلا ما چند روش کاشت مو داریم. ما دو تا روش معروف کاشت مو داریم که توی ادامه ی محتوا هر کدوم رو براتون توضیح میدم.


روش اول : کاشت مو با برداشت نواری


کاشت نواری که بهش کاشت fut هم گفته میشه معمولا یک عمل جراحی تهاجمی هست که عوارض خاص خودش رو داره. توی این عمل طی یک عمل جراحی، یک خط از پشت سر و یا قسمت بانک مو برش داده میشه.

تا گرافت های مورد نیاز برداشته شه و بعد از برداشت، فولیکول های مورد نیاز برای کاشت مو از روی پوست برداشته میشه و اون ها رو برای کاشت آماده می کنن. معمولا فولیکول هایی که اینجوری برداشت میشن خیلی با کیفیت تر و قوی تر هستن.


روش دوم : کاشت مویی که با استخراج واحدهای فولیکولی به صورت تک تک انجام میشه

روش دوم : کاشت مویی که با استخراج واحدهای فولیکولی به صورت تک تک انجام میشه


توی این روش دیگه نیازی به برش و عمل جراحی نیست و فقط با کمک یک پانچ، به صورت تک تک واحدهای فولیکولی برداشته میشن و توی قسمت دریافت کننده کاشته میشن. این روش کم تهاجمی تره اما گرافت های این روش، کیفیت و قدرت پایین تری به نسبت روش قبلی دارند.


این هم از روش های کاشت مو که باید باتدا سرتون بررسی بشه و بعد انتخاب بشه که کدوم روش برای شما بهتره و روی سر شما جواب میده.


گام چهارم از مراحل کاشت مو : آمادگی برای کاشت مو


توی این قسمت وقتی شما برآورد هزینه هاتون رو انجام دادید و مشاوره های لازم رو از کلینیک گرفتید، باید آماده بشید برای کاشتن موهاتون. اگه هر بیماری دارید، هر قرصی مصرف می کنید و هر ویتامینی میخورید، باید با پزشکتون مطرح کنید تا اون ها رو با توجه به قوانین پزشکی قطع کنه.


با توجه به روش انتخابی کاشت موهاتون نیازه که مثلا سه هفته موهاتون رو اصلاح نکنید. روز قبل از کاشت حموم برید و موهاتون رو بشورید. حتما استراحت کنید و غذای کافی بخورید.

آزمایش های مربوط به قبل کاشت رو انجام بدید و به پزشکتون نشون بدید تا مشکلی براتون پیش نیاد و نهایتا با یه لباس راحت سر جلسه ی جراحی که ممکنه چند جلسه هم طول بکشه، آمده بشید.


گام پنجم از مراحل کاشت مو : کاشت مو در کلینیک

گام پنجم از مراحل کاشت مو : کاشت مو در کلینیک


روز موعود فرا رسیده و شما باید عمل کاشت موهاتون رو انجام بدید. اول کار پزشک متخصص با کمک بی حسی، بخس بانک مو بخش دریافت کننده و بی حس می کنه تا شما دردی حس نکنید و بعد گرافت ها رو با توجه به روش انتخابی از بانک مو برداشته و در قسمت اهدا کننده میکاره. این کار ممکنه که یک جلسه و یا چند جلسه طول بکشه.


گام ششم از مراحل کاشت مو : مراقبت هایی که باید بعد از کاشت مو انجام شود.


برای اینکه عمل کاشت موهای شما موفقیت آمیز باشد، پزشک متخصص نکاتی رو درباره ی نحوه ی فعالیتتون، نحوه ی خوابیدنتون، نحوه ی حمامتون ، نحوه ی شستن موها و زمان شستن اون ها و خیلی از نکات دیگه ای که نیازه تا اون ها رعایت کنید، بهتون توضیح میده که حتما باید رعایت بشه تا عفونت صورت نگیره و کاشت موهاتون با موفقیت به نتیجه برسه.


خلاصه مقاله:


کاشت مو یک کار زمان بر هست که معمولا صبر زیادی میخواد. مراحل کاشت مو مراحل خیلی حساسی هستن و معمولا برای اینکه به نتیجه برسن به ثانیه ی اول بعد از کاشت مو تا دو سال بعد از کاشت مو، احتیاج دارن.

بعد از نتیجه گیری موفقیت آمیز از کاشت مو، یادتون نره که موهای کاشته شده هم مثل موهای طبیعی به نگهداری و مراقبت احتیاج دارن. یاد گرفتن مراحل کاشت مو به شما کمک میکنه که بتونید زمان و هزینه هاتون رو راحت تر مدیریت کنید تا اون نتیجه ی دلخواهتون رو از کاشت موهاتون دریافت کنین.

یادتون نره که نتیجه ی این همه تلاش و تخصص و هزینه در گرو رعایت کردن تمامی نکات مراقبتی و حفاظتی ای هست که دکتر به شما میگه. و اینکه یک کلینیک خوب، یک نتیجه ی عالی و یک موهای زیبا تقدیمتون میکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا