پوست و مو

کاشت مو چیست؟

کنجکاوی درباره ی این سوال که کاشت مو چیست؟ تقریبا ذهن همه ی آدم ها رو به خودش مشغول میکنه و ذهن اونایی که میخوان این کار رو روی سر خودشون انجام بدن، بیشتر درگیر این سوال و چون چراهاییه که طی انجام کاشت مو پیش میاد.

در ادامه ی این بحث که کاشت مو چیست؟ براتون تیترهای مختلفی رو آماده کردیم که خوندشون خالی از لطف نیست. پس با ادامه محتوا با ما همراه باشید.


کاشت مو چیست؟ آیا می توان مو کاشت؟

 آیا می توان مو کاشت؟


چه بخوایم، چه نخوایم، داشتن موهای پرپشت و متراکم، یکی از مهم ترین ارکان زیبایی محسوب میشه. در واقع چشم ما عادت کرده به این که چهره ای براش جذاب باشه که موهای به اندازه و زیبایی بالای سرش داشته باشه.

کاشت مو یکی از راه کارهایی هست که چند ساله وارد دنیایی زیبایی شده و معمولا طرفدارای خیلی زیادی هم داره. اکثر افرادی که کم مو و یا بی مو هستن، میتونن یه نتیجه ی خوب از کاشت مو بگیرن.


کاشت مو چیست؟ کاشت مو توی دنیای زیبایی روش ها و مدل های مختلفی داره که با توجه به شرایط طاسی، کم مویی و بی مویی هر فردی انتخاب میشه.

رنگ های شیمیایی، شامپوهای نا مناسب، استفاده از وسایل گرمایشی خیلی زیاد مثل اتوی مو، ویو، سشوار و هزار و یک دلیل وراثتی و ژنتیکی میتونه عامل این باشه که افراد دچار ریزش موف کم مویی، طاسی و کچلی میشن.

حالا کاری که برای کاشت مو باید انجام بشه اینه که اصلا همون اول کار بررسی بشه که چرا شخص موهاش ریختن و دچار کم مویی و بی مویی شده. بعد با توجه به روش هایی که وجود داره، روش مناسب برای کاشت مو انتخاب میشه. مراحل کاشت مو هر شخصی با شخص دیگر متفاوت خواهد بود.


همه چیز درباره عمل کاشت مو


ببینید؛ ریزش موها نشون دهنده ی اینه که فولیکول های موها سست شده و ریشه ی مو کم کم داره شل و دیگه مقاومت قبلی خودش رو نداره. حالا توی کاشت مو میان این فولیکول ها رو تقویت میکنن تا دوباره ترمیم پیدا کنن و رشد کنند. کلا کاشت مو شامل سه مرحله ی خیلی مهم هست.

برداشت فولیکول های مو که بهش گرافت هم گفته میشه، آماده سازی فولیکول های برداشت شده برای کاشت و نهایتا کاشت فولیکول های تقویت شده.


برای اینکه بتونن فولیکول ها یا همون گرافت رو از یک جایی بردارن و به جای دیگه ای انتقال بدن، احتیاجه که یه قسمت از موها که رشد خوبی داره رو به عنوان بانک موهاشون انتخاب کنن.

اینجوری موهای قوی رو از یه قسمت سر برمیدان و به یه قسمت دیگه که احتیاج به کاشت داره، انتقال میدن. معمولا بانک موها قسمت های پشت سر هستن که به نسبت جلوی سر، موهاشون کمتر آسیب دیده و قوی تر هم هستن.

موهای پشت سر و یکم زیر گردن، شباهت بیشتری به موهای وسط سر دارن، برای همینه که این قسمت مهم ترین متقاضی برای بانک مو انتخاب می شه.


کاشت مو طبیعی ، بدون درد و تضمینی

کاشت مو طبیعی ، بدون درد و تضمینی


کاشت مو چیست؟ معمولا کاشت مو درد زیادی نداره؛ چون این کار روی سطحی ترین قسمت پوست انجام میشه و با یه بی حس کننده ی موضعی، کار کاشت مو بدن درد انجام میشه. ولی به طور کلی یه وقتایی برداشت مو از بانک مو ممکنه دردناک باشه.

حالا که با هم جواب سوال کاشت مو چیست رو پیدا کردیم، بهتره بریم و ببینیم که این کاشت مو به چند روش انجام میشه اصلا!


کاشت مو معمولا روش های مختلفی داره اما برداشت فولیکول ها یا همون گرافت های مورد نیاز برای کاشت، معمولا به دو صورت برداشته و پردازش میشه.

یکی به صورت دونه ای و با استفاده از پانچ های دستی که بهشون FIT میگن و یا میکروموتورهای اتوماتیک و یک راه دیگه که معمولا از روشی مثل جراحی برای برداشت موها از بانک مو استفاده میشه و این روش به نسبت روش غیر جراحی، یکم تهاجمی تر محسوب میشه.


توی روش اول که درد و خون ریزی کم تری داره، معمولا موها از بان مو به صورت تار به تار برداشته و کاشته میشه ولی توی راه دوم، یه نوار شش الی ده اینچی از فولیکول های مو بر میدارن و اون نورا برداشته شده و بررسی میکنن و بعد از برداشتن گرافت ها از روی نوار دریافتی، کارش کاشت رو انجام میدن.


عوارض کاشت مو


کاشت مو یکی از عمل های زیبایی هست که معمولا عوارض جانبی خیلی کمتری به نسبت بقیه ی عمل های زیبایی داره. کلا روال انجام شدن کاشت مو به طوری انجام میشه که نمیشه آسیب خیلی جدی به شخص وارد بشه.

اما خب! هر کاری که روی بدن انجام بشه، چه کار درمان، چه کار زیبایی، عوارض خاص خودش رو داره که این عوارض میتونه به موارد خیلی زیادی بستگی داشته باشه.


یکی از مهمترین عوارضی که بعد از کاشت مو اتفاق میوفته، زخم هاییه که پدیدار میشه. تمرکز اکثر پزشکا هم بعد از اینکه کار کاشت مو انجام شده، روی مراقبت هاییه که باید بعد از کاشت مو، به صورت جزء به جزء انجام بشه.

زخم ها و دلمه هایی که بعد از کاشت مو ایجاد میشن، یه مورد کاملا طبیعی هستن اما دست زدن و ور رفتن با اون ها میتونه باعث ریزش فولیکول های جدید بشه و کل زحمات شما و پزشکتون رو زیر سوال ببره و یا اینکه ممکنه باعث عفونت زخم ها بشه.

یا اینکه برداشت مو به صورت جراحی هم ممکنه یه اسکار پوستی نازک روی پشت سر ایجاد کنه که این اسکار به راحتی با رشد موها پوشیده میشه و مشکل آنچنانی محسوب نمیشه.

بیشتر بدانید: مراقت بعد از پی ار پی


روش های کاشت مو

روش های کاشت مو


تعریف کاشت مو چیست؟ و روش های کاشت مو، همشون به وضعیت بانک مو و میزان طاسی شخص بستگی داره و این موضوع هم کاملا با توجه به نظر پزشک هست که باید بررسی و تجویز بشه.

حالا جواب سوال کاشت مو چیست؟ رو کاملا براتون توضیح دادیم، نیازه که بدونید روش های کاشت مو کدوم ها هستن و هر کدوم چجوری انجام میشن.
یکی از قدیمی ترین روش های کاشت مو، کاشت مو به روش FUT هست.

توی این روش به صورت نواری یه برش از بانک مو بر میدارن و تقویت ها مورد نیاز رو روی این فولیکول ها یا گرافت های برداشته شده انجام میدن و بعدش کاشت مو رو عملی میکنن. این روش خیلی خوب جواب میده و تنها مشکلی که داره اینه که بخاطر برداشتن نواری فولیکول های مو، یه اسکار ریز، پشت سر پدیدار میشه.


روش دوم، کاشت مو به روش FUE یا FIT هست

مراقبت بعد از کاشت مو به روش fit

توی این روش به صورت دونه دونه و با پنچ و پنس، گرافت های مو رو برمیدارن و بعد روی قسمت طاسی سر میکارند.

مشکل این روش اینه که حین برداشتن گرافت ها با پانچ، ممکنه اون ها آسیب ببینن و موها اصلا اونجوری که باید رشد نکنه، اما از خوبی های این روش اینه که اصلا درد نداره و بدون هیچ خونریزی و اسکاری انجام میشه.


روش سوم برای کاشت مو، کاشت مو به روش SUT هست. توی این روش برای برداشتن گرافت ها از بانک مو از میکروموتور های اتوماتیک استفاده میکنن که این روش هم مثل قبلی، اصلا زخم و اسکار بعد از زخم نداره. اما باز هم ممکنه به گرافت های مو آسیب وارد بشه.


روش چهارم که روش آخر هم برای کاشت مو هست، روش DHI هست. این روش جدیدترین روش کاشت مو محسوب میشه. توی این روش هیچ آسیبی به گرافت های برداشته شده و کاشته شده وارد نمیشه. هیچ جای زخمی به وجود نمیاد که بعدش بخواد اسکار پدیدار بشه. همه ی اسکارها با قلم ایمپلنتر برداشته و کاشته میشه.

و معمولا هم همه ی کاشت هایی که با کمک این قلم انجام میشن، رشد میکنن و کاملا پر تراکم و پر پشت هستن. اما مشکل اینه که این روش برای همه ی افرادی که دچار طاسی و یا کم مویی هستن، مورد تایید نیست و حتما باید زیر نظر پزشک متخصص و با بررسی های مختلف، این کار انجام بشه.

مطالب مرتبط: کاشت مو در محل سوختگی یا اسکار


تکنسین کاشت مو چیست؟

تکنسین کاشت مو چیست؟

تکنسین کاشت مو فردی است که بدون هیچ گونه مدرک پزشکی، تحت نظارت پزشک متخصص عمل کاشت مو رو انجام میده.

تکنسین های کاشت مو معمولا دوره های مربوطه در زمینه ی کاشت مو رو گذروندن و صرفا با تخصصشون در همین زمینه، مشغول به کاشت مو میشن. بنابراین در هنگام انتخاب پزشک متخصص زیبایی و کاشت مو، حتما باید به کلینیک مورد نظر و تکنسین های اون کلینیک هم کاملا توجه بشه.


فیلم مراحل کاشت مو


برای دستیابی بهتر به جواب این سوال که کاشت مو چیست؟ و چطور انجام میشه، فیلم انجام کاشت مو رو در انتها براتون میزاریم.


خلاصه نکات مقاله


درباره ی کاشت مو چیست؟ و روش های کاشت مو، عوارض کاشت و هر چیزی که نیاز بود شما درباره ی کاشت مو بدونید براتون به طور مفصل توضیح دادیم. نتیجه میگیریم که کاشت مو یکی از آسون ترین روش هاییه که شما میتونین به کمک اون، موهای از دست رفته تون رو زنده کنین.

مهم که شما برای انجام کاشت مو کدوم پزشک، کدوم کادر درمان، کدوم کلینیک و با چه تجهیزاتی، کدوم روش و …. انتخاب میکنید. اما مهم تر از همه ی اینا اینه که شما باید تموم مراقبت های بعد از انجام کاشت مو رو انجام بدید. امیدواریم که این محتوا تونسته باشه به سوالات شما درباره ی کاشت مو جواب بده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا