ژل و فیلر

عوارض فیلر زیر چشم + 2 راه حل کاربردی برای درمان در خانه

اکثر افراد مدام از سیاهی و فرورفتگی های زیر چشم شکایت دارن. تنها راه حل مفید برای اصلاح این علائم پیری از نظر پزشکان، تزریق فیلر هستش. درسته که این روش خیلی سریع و بدون درد انجام میشه؛ اما به دلیل وجود عروق خونی و اعصاب، تزریق در ناحیه زیر چشم خیلی حساسه. اگه به درستی انجام نشه، میتونه عوارض جبران ناپذیری رو ایجاد کنه. در این مقاله قراره به عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم و راه های برطرف کردن آن بپردازیم.

نحوه تزریق فیلر زیر چشم

نحوه تزریق فیلر زیر چشم

بدتر شدن سیاهی دور چشم یک مشکل شایع هست که اغلب افراد برای بهبودی آن تلاش میکنن. این ناحیه که به حفره اشک معروفه، از گوشه داخلی پلک پایین شروع میشه و تا گونه صورت ادامه داره. اگه به چشمان بعضی از کودکان نگاه کنید، متوجه میشید که زیر چشم ها کمی فرورفتگی دارن، اما به مرور زمان بدتر میشه چرا؟ به دلایل زیر:

  • با افزایش سن، ضخامت طبیعی پوست پلک هم افزایش پیدا میکنه.
  • حجم طبیعی گونه ها کاهش پیدا میکنه که باعث افتادگی گونه و نمایان شدن لبه زیرین استخوان میشه.
  • کیسه‌های چربی پلک پایین به مرور زمان بزرگتر میشن و در نتیجه گودی اشک بیشتر برجسته ‌تر به نظر میرسه.

از نظر علمی ثابت شده که چشم ها اولین ناحیه ای هستن که دیگران هنگام نگاه کردن به شما متوجه آن میشن. خیلی از افراد چشم‌ های عمیق‌ تری دارن، ظاهر توخالی زیر چشم ‌ها نیز میتونه بر الگوهای بازتاب نور در صورت تأثیر بذاره و با ایجاد سایه‌های نامطلوب، کل ناحیه اطراف چشم‌ ها رو تیره ‌تر نشون بده. بنابراین جوانسازی چشم با کمک تزریق فیلر یک روش معقول هست که نتایج عالی رو برای پوست اطراف چشم به ارمغان میاره. بعد از اینکه تصمیم گرفتید تحت تزریق فیلر قرار بگیرید، مراحل زیر رو قدم به قدم پیش برید:

  • دکتر مناسب پیدا کنید

برای پیشگیری از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم، یافتن پزشک مناسب رو در الویت قرار بدید. منظور از دکتر مناسب یعنی یک متخصص پوست یا جراح پلاستیک دارای گواهی هیئت مدیره است. به دنبال فردی با آموزش، تجربه و دانش عالی در مورد آناتومی صورت باشید. یک پزشک خوب احتمال بروز عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم رو به حداقل میرسونه.

  • صحبت کردن با پزشک

در طول مشاوره اولیه، همه چیز رو با پزشک خود در میان بذارید. تمام سوالاتی رو که ذهن تون رو مشغول کرده، بپرسید. همچنین به پزشک خود اجازه بدید مناسب ترین برنامه درمانی رو برای اهداف شما انتخاب کنه و عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم رو برای شما توضیح بده.

  • روز تزریق

قبل از تزریق هر گونه فیلر، پزشک ابتدا صورت رو با مداد علامت گذاری میکنه تا نواحی تعیین شده رو برچسب بزنه. بعد از آن، یک کرم بی حس کننده روی قسمت های مشخص شده مالیده میشه. در حین تزریق فیلر، پزشک با کمک انگشتان به آرامی سوزن رو در جای خود زیر پوست فشار میده. شما در این مرحله هیچ دردی رو حس نمیکنید. کل فرآیند بسیار سریع هست و کمتر از 10 دقیقه طول میکشه. بعد از تزریق، ممکنه کبودی صورت داشته باشید و ممکنه این رو هم تجربه نکنید. بستگی به شدت بیماری و نوع تزریق داره.

برای تهیه بهترین برند های ژل و فیلر به صفحه نمایندگی فروش ژل پروفایلو مراجعه کنید.

کبودی بعد از تزریق فیلر زیر چشم

کبودی بعد از تزریق فیلر زیر چشم

اگرچه فیلرها معمولاً یک روش سریع و آسون هستن، اما در اکثر بیماران دو مورد از رایج ترین عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم یعنی تورم و کبودی مشاهده شده باید گفت لب ها هم از این قانون مستثناء نیستن و تزریق فیلر لب هم میتونه عوارضی رو به همراه داشته باشه. چه چیزی باعث کبودی میشه؟ کبودی زمانی رخ میده که رگ های خونی توسط سوزنی که برای تزریق فیلر به زیر پوست مورد استفاده قرار میگیره، سوراخ میشه. در واقع، هنگام انجام هر نوع تزریق (پزشکی یا آرایشی) همیشه باید درجاتی از کبودی رو انتظار داشت. اکثر پزشکان به بیماران خود تأکید میکنن که اگر کمی کبودی دارن، نگران نباشن. چون این عارضه یک پاسخ کاملا طبیعی بدن به تزریق هستش. خوشبختانه، چندین کار وجود داره که میتونید قبل و بعد از درمان انجام بدید تا از تورم و کبودی جلوگیری کنید. لیست زیر رو مطالعه کنید

قبل از درمان، از مصرف داروها یا مکمل های دارای اثرات رقیق کننده خون خودداری کنید

برخی داروها و مکمل‌ها میتونن کار پلاکت‌های خون که مسئول توقف خونریزی و کبودی هستن، رو کند کنن. اگر پلاکت‌ های شما پس از تزریق نتونن به مویرگ‌ها و یا رگ‌های خونی برسن، احتمال کبودی صورت افزایش پیدا میکنه. برای کاهش خطر کبودی، حداقل دو هفته قبل از درمان، مصرف آسپرین، ناپروکسن، ایبوپروفن و هر مکملی رو که به عنوان رقیق کننده خون خفیف عمل میکنه، متوقف کنید. بهتره قبل از قطع هر گونه داروی معمولی با پزشک خود صحبت کنید.

الکل رو قبل و بعد از درمان حذف کنید

الکل به عنوان یک گشادکننده عروق عمل میکنه و  باعث شل شدن و باز شدن رگ های خونی میشه. حتی در مقادیر کم، میتونه خطر کبودی پس از درمان‌ فیلر رو افزایش بده. خوشبختانه، اثرات گشادکننده عروق الکل کوتاه مدته. از مصرف الکل به مدت 24 ساعت قبل و بعد از درمان اجتناب کنید تا خطر کبودی در محل تزریق کاهش پیدا کنه.

مصرف آرنیکا رو قبل و بعد از درمان امتحان کنید

آرنیکا مونتانا که بیشتر به آن آرنیکا گفته میشه، گیاهی گلدار و چند ساله است که در ارتفاعات در معرض نور خورشید رشد میکنه. قرن‌هاست که برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله کبودی و تورم استفاده میشه. امروزه آرنیاکا به شکل قرص زیر زبونی موجود هست که مصرف آن در  4-5 روز قبل و بعد از درمان میتونه به جلوگیری از کبودی کمک کنه. مطمئن نیستید کجا آن را پیدا کنید؟ آرنیکا به عنوان یک مکمل بدون نسخه در اکثر داروخانه ها، و فروشگاه های آنلاین موجود است.

در حین و بعد از درمان روی نواحی آسیب دیده کمپرس یخ یا سرد قرار بدید

یخ و کیسه های سرد رگ های خونی رو منقبض میکنه. در نتیجه خطر عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم کاهش میابد. هنگامی که به منزل رسیدید، برای کاهش خطر یا ظاهر کبودی، از کمپرس های یخ یا سرد روی محل های تزریق استفاده کنید

پنج روز پس از درمان از ورزش شدید خودداری کنید

همه میدونن که ورزش برای قلب و سلامتی بدن مفیده. اما افزایش ضربان قلب و جریان خون ناشی از آن برای کبودی چندان عالی نیست. درسته که بعد از تزریق فیلر میتونید به فعالیت های عادی برگردید، اما از رفتن به باشگاه یا دویدن عصرگاهی برای چند روز صرف نظر کنید.

آیا میتوان تخلیه فیلر زیر چشم انجام داد

آیا میتوان تخلیه فیلر زیر چشم انجام داد

اگر از تزریق فیلر زیر چشم تون ناراضی بودید، میتونید دو کار رو انجام بدید: یکی اینه که صبر داشته باشید؛ چون با گذشت زمان، بدن شروع به شکستن پیوندهای شیمیایی و متابولیسم فیلر میکنه. اما مواقعی وجود داشته که فرد چندین سال قبل زیر چشم خود فیلر گذاشته و بعد از 12 ماه فیلر خاصیت اش از بین نرفته. چرا؟ چون فرایند کپسولاسیون در بدن اتفاق افتاده.

یعنی بدن مانعی در اطراف فیلر ایجاد کرده که از متابولیزه شدن طبیعی آن جلوگیری میکنه. در این شرایط پزشک برای رفع عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم مثل کبودی و تورم پیش از حد، میتونه آنزیم هیالورونیداز برای از بین بردن فیلر تزریق کنه تا اسید هیالورونیک رو حل کنه.

فرآیند تخیله فیلر از جهاتی شبیه به تزریق خود فیلر هست. ممکنه بعد از تزریق آنزیم هیالورونیداز، پوست برای چند ساعت متورم به نظر برسه، اما معمولا تا روز بعد برطرف میشه و میتوان خطوط واقعی پلک پایین رو مجدد مشاهده کرد.

آیا چیزی از علامت و عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم شنیدید؟ در اینجا 5 مورد از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم رو جمع آوری کردیم که در صورت بروز، فیلر باید تخلیه شود:

  • واکنش آلرژیک به فیلر

این عارضه خیلی به ندرت اتفاق میوفته؛ چون فیلرها از موادی ساخته میشن که به طور طبیعی در بدن انسان وجود داره. به طور معمول، اگر بخوایید برای اولین بار تزریق فیلر انجام بدید، پزشک یک آزمایش از شما میگیره تا مطمئن بشه که حساسیت ندارید. علائمی که نشون میده به فیلر زیر چشم حساسیت دارید عبارتند از: قرمزی، تورم طولانی مدت و درد حاد. اگر این علائم رو در هر زمانی تجربه کردید، برای درمان و برگشت فیلر با کلینیک تماس بگیرید.

  • مهاجرت فیلر

 این مورد هم یکی از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم هست که نسبتاً نادره، ولی ممکنه وجود داشته باشه. یک پزشک زیبایی میدونه که چگونه از مهاجرت فیلر جلوگیری کنه و محل های تزریق رو با ساختار صورت بیمار درست تعیین کنه. پزشک با تجربه کمتر ممکنه هنوز این تکنیک رو کامل آموزش ندیده باشه. در نتیجه فیلرها رو به درستی در زیر چشم تزریق نمیکنه و امکان مهاجرت فیلر بالا میره.

  • توده ها و برجستگی های ناخواسته

 بعد از تزریق، مقداری تورم طبیعی است و در برخی موارد با کمی ماساژ برطرف میشن. ولی اگه این برجستگی ها پیش از حد باشه، وقتش رسیده که آن فیلر رو توسط تزریق هیالورونیداز خارج کنید.

  • مشکلات عروقی

 اگر فیلر خیلی نزدیک به رگ خونی تزریق بشه، میتونه در جریان خون اختلال ایجاد کنه. اگر این روش رو فقط از پزشکان متخصص زیبایی مجرب و ماهر دریافت کنید، هرگز این اتفاق نمیوفته.

علائم عفونت فیلر زیر چشم

علائم عفونت فیلر زیر چشم

عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم اخیراً بسیار شایع شده. چراکه درک این نکته مهمه که پوست پلک و نواحی اطراف صورت از حساس ترین نواحی بدن هستن و متأسفانه، جوانسازی پوست اطراف چشم ممکنه برای هر بیمار فردی ایده آل نباشه. همچنین، به دلیل آناتومی ظریف و پیچیده اطراف چشم، هر انژکتوری که قادر به برداشتن سرنگ و انجام تزریق فیلر صورت باشه، نمیتونیم بگیم که فرد دارای دانش خاص برای انجام این کار هست.

معمولا عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم مثل تورم، کبودی طولانی مدته و میتونه ظاهری غیرطبیعی یا بیش از حد رو برای بیمار ایجاد کنه. در ادامه برخی از شایع ترین عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم که منجر به نتایج نامطلوب میشه، رو برای شما شرح دادیم:

  • ایجاد توده بیش از حد ناحیه زیر چشم

اولین مورد از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم پف کردگی بیش از حد این ناحیه هست که در نتیجه استفاده بیش از حد فیلر توسط پزشک با آن مواجه میشید. پوست ناحیه زیر چشم خیلی ظریفه، بنابراین هدف از درمان باید بهبود باشه نه از بین بردن کامل فرورفتگی. همانطور که در بالا ذکر شد، برای رفع عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم اینه که فیلر رو تخلیه کنید و دوباره شروع به تزریق کنید. شنیدن این موضوع هر چقدر هم که سخت باشه ولی میتونه از تورم طولانی مدت جلوگیری بشه. بهتره پزشک فیلر زیر چشم رو تخلیه کنه و از فیلر کمتر استفاده کنه.

  • تغییر رنگ زیر چشم پس از فیلر

دومین مورد از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم میتوان به تغییر رنگ پوست اشاره کرد. این مشکل زمانی رخ میده که فیلر فقط به صورت سطحی زیر پوست تزریق شده و رنگ پوست حالت سبز/آبی میشه. برخی از بیماران این رو به عنوان کبودی اشک هم توصیف میکنن. فیلر زیر چشم باید عمیقاً در پوست تزریق بشه و نه فقط در سطح. راه حل ما برای رفع این مورد از عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم تخلیه کردن فیلر با استفاده از آنزیم هیالورونیداز است. بعد از یک هفته میتونید از پزشک درخواست کنید تا فیلر رو در محل مناسب قرار بده.

  • تورم زیر چشم بعد از فیلر

برخی از بیماران ممکنه بعد از تزریق، تورم زیر چشم یا گونه رو تجربه کنن که از شایع ترین عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم هستش. این مورد زمانی اتفاق میوفته که فیلر از لحاظ نوع مواد سازنده اش به درستی انتخاب نشده. باید در انتخاب نوع فیلر دقت کافی صورت بگیره، چون انواع مختلفی داره و از نظر میزان جذب آب و در نتیجه پتانسیل ایجاد تورم متفاوت هستن. یک پزشک بسیار ماهر میدونه  که کدام نوع فیلر مناسب تر هست. در جایی که بیمار با مشکل تورم زیر چشم به پزشک مراجعه میکنه، تنها راه حل برای رفع عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم تخلیه فیلر است.

سوالات متداول

آیا فیلر زیر چشم عوارض دارد؟

خیر ، عوارض خاصی ندارد اما ممکنه در برخی از افراد سبب ایجاد تورم،قرمزی ،خارش و باقی حساسیت ها بشه.

با تزریق فیلر زیر چشم سیاهی دور چشم هم از بین میرود؟

بله ،هدف از تزریق فیلر پرشدن نقاط اشکی و هم چنین سیاهی و گودی زیر چشم است.

خلاصه مقاله

فیلر زیر چشم نوع جدیدی از طب زیبایی هست که در آن مواد مختلفی به ناحیه زیر چشم تزریق میشه تا اون فرورفتگی ها کاملا از بین برن.بسیاری از افراد نمیدونن که تزریق فیلر توسط غیرپزشکان مثل پرستاران، یا متخصصان زیبایی و با پزشکانی که تجربه این روش رو ندارن، خیلی خطرناکه و ممکنه در معرض عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم قرار بگیرن. گاهی اوقات دیده شده که فیلرهای بدون استاندارد و تقلبی هم افراد رو دچار عوارض فیلر زیر چشم، عوارض تزریق فیلر زیر چشم کرده. بنابراین توصیه میکنیم که برای دریافت بهترین نتیجه، تمام اصول اولیه درمان از جمله انتخاب پزشک، نوع و مقدار فیلر تزریقی رو با دقت بررسی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا