پوست و مو

کاشت مو با بانک موی ضعیف


بیشتر افراد با استفاده از روش های کاشت مو به چهره ای زیبا میرسند، متخصصان نیز با استفاده از بانک های مو این کار را انجام میدهند و ما نیز در این مقاله به بررسی چگونگی کاشت مو با بانک موی ضعیف میپردازیم


همه چیز درباره کاشت مو با بانک موی ضعیف

همه چیز درباره کاشت مو با بانک موی ضعیف


بیشتر افراد از سن 25 الی 30 سال دچار ریزش مو، کم پشتی و گاهی کچلی سر و یا قسمتی از آن میشوند و به همین دلیل هر کاری میکنند تا این مشکلات رفع شوند و این روند با سرعت کمتری طی شود و یا به گونه ای به کاشت و جلوگیری از ریزش مو با روش های مختلف و استفاده از کاشت مو با بانک موی ضعیف میپردازند.در ابتدا حتما مقاله کاشت مو چیست را مطالعه کنید.


کاشت مو در هر فردی به روش های متفاوت و در سنین مختلف انجام میشود و گاهی از تعدادی روش های ترکیبی مختلف با استفاده از دستگاه ها و مواد مختلف برای کاشت مو استفاده میشود تا تمام قسمت های سر یک فرد دارای مو، هر چند موهای کم پشت شود.


افراد باید دقت کنند که در سنین بالا افراد دارای بانک موی ضعیف تری میباشند زیرا کلاژن کمتری ترشح میشود.

اما همگی این روش ها نیاز به یک بانک موی خوب و مناسب، (مکانی که دارای موهای زیادی میباشد که برداشت تعدادی از آنها هیچگونه تغییری در آن قسمت ایجاد نمیکند) دارد، بانک مویی که از تراکم خوبی برخوردار باشد و نیازهای ناحیه مورد نظر، برای کاشت مو را برآورده کند و به اصطلاح بتوان برداشت و کاشت مو را به خوبی انجام دهد.

برای مطالعه: روز شمار کاشت مو

ضعیف بودن بانک مو:


قابل ذکر است که برخی از نقاط سر در افراد مختلف دارای بانک موی ضعیف و برخی دارای بانک موی مناسب و قوی میباشند و میتوانند به خوبی پاسخگوی نیازهای فرد در نقاط مختلف سر و بدن باشند.


گفتنی است، در این مقاله ممکنه به کلمه گرافت برخورد کنید، گرافت همان تار موهای به هم چسبیده ای هستند که از یک نقطه از سر جدا میشوند( این گرافت ها میتوانند شامل دو تا چهار عدد تار مو باشند)،

پیاز این تار موها با هم یکی است، برخی اوقات در مراکز کاشت مو، یک متخصص تعداد گرافت ها و تار مو های کاشته شده را برای بیمار بیان میکند و تعداد تراکم موهای ناحیه مورد نظر را نیز برای آنها مشخص میکند.


بانک موی ضعیف چیست؟

بانک موی ضعیف چیست؟


همان طور که بسیاری از افراد میدانند، بانک مو به قسمتی از بدن میگویند، که دارای تراکم بسیار زیادی از تارها و گرافت های مو میباشد و برای کاشت مو در نقاط مختلف بدن و سر، موهایی با ضخامت و تعداد مورد نظر، از این قسمت ها برداشته و در قسمت های دیگر کاشته میشود، حالا این بانک مو میتواند در سر و یا در قسمتی از بدن قرار داشته باشد.البته نکته مهم آن است که باید سن مناسب کاشت مو را بدانید.


در بسیاری از موارد متخصصان از بانک های موی موجود در سر مانند پشت سر و کنار شقیقه ها برای کاشت مو استفاده میکنند و در صورت ضعیف بودن این بانک ها به سراغ قسمت های مختلف دیگر بدن میروند و بدین گونه باید از روش های مختلف کاشت مو استفاده کنند.

در این میان بانک موی ضعیف به قسمتی از سر و بدن گفته میشود که یا دارای تراکم کمتری از تارهای مو است و یا بانک موی مورد نظر بر اثر برداشتن نادرست مو، ایجاد زخم و آسیب دیدگی ها بر اثر بیماری های عفونی و یا تصادف ها و یا شدت ریزش مو، ضعیف شده باشد.


به نواحی فرق سر و جلو سر بانک موی ضعیف میگویند، زیرا هم دارای ریزش بیشتری هستند و هم کم پشت میباشند و اصولا مکان مناسبی برای برداشت مو و پیوند زدن به نقاط دیگری از سر نمیباشند.

هم چنین:


این نقاط از سر افراد نخستین مناطقی هستند که دچار ریزش و کم پشتی میشوند و این روند کم کم به پشت سر و کنار شقیقه ها میرسد.در این بانک، موها بسیار نازک هستند و از فولیکول های مقاومی برخوردار نمیباشند و نمیتوانند در موقع کاشت و برداشت خوب عمل کنند.


کاشت مو با بانک موی ضعیف هم به گونه ای است که باید تعداد کمی گرافت را برداشت کرد و با احتیاط آن را در مکان مورد نظر کاشت تا موفقیت آمیز باشد و به خوبی رشد کند و در طی این فرآیند فولیکول ها آسیب نبینند.


تفاوت ضعیف و قوی بودن مرجع مو در چیست

تفاوت ضعیف و قوی بودن مرجع مو در چیست


اما حالا میخواهیم به بیان مطالبی درباره تفاوت بانک موی ضعیف و قوی بپردازیم، اصولا کچلی و ریزش موها با بالا رفتن سن از جلو سر، آغاز و کم کم به فرق سر میرود و کمتر پیش آمده است که فردی ابتدا از پشت سر و یا کناره های گوش ها، دچار ریزش مو و کچلی شود، به جز افرادی که دچار کچلی کامل میشوند.


کاشت مو با بانک موی ضعیف گاهی اوقات به ناچار، با استفاده از این قسمت ها انجام میشود، اما چون هم تراکم کمی دارند و هم از مقاومت خوبی در برابر عوامل مختلف محیطی و وراثتی برخوردار نمیباشند، موفقیت آمیز نبوده و نتیجه خوبی ندارد.

اما به نواحی پشت سر که موها از تراکم بیشتری برخوردار هستند و هورمون های ریزش مو بر فولیکول های موهای این قسمت ها تاثیر کمتری دارند، بانک موی قوی و مقاوم میگویند.


همچنین عوامل تاثیرگذار بر کچلی و کم پشتی موها مانند عوامل ژنتیکی و محیطی نیز کمتر بر این قسمت ها تاثیرگذار هستند و به اصطلاح این قسمت ها دارای مقاومت بالایی نیز میباشند.

به همین دلیل در روش های کاشت مو با استفاده از بانک مو، پزشکان اصولا ابتدا به این قسمت ها مراجعه میکنند و از این قسمت ها، فولیکول ها و تارهای مو را برداشت میکنند.


بانک موی قوی به قسمتی از سر و بدن میگویند که با برداشت مو از آنجا خود آن قسمت دچار ریزش و کم پشتی نمیشود و چیزی در آنجا مشهود نمیباشد و صدمه ای نمیبیند.


معایب کاشت مو با بانک موی ضعیف


افراد برای کاشت مو با بانک موی ضعیف ، در ابتدا باید به یک فرد متخصص و متبحر مراجعه کنند، زیرا این روش کاشت مو، برای فرد متخصص نیز دشوار است، زیرا در حین کاشت و برداشت ممکن است، گرافت های مو آسیب ببینند و بمیرند و دیگر نتوان نتیجه موفقیت آمیزی از کاشت مو گرفت.


از عیوب دیگر کاشت مو با بانک موی ضعیف این مورد میباشد که، وقتی جراح با یک بانک موی ضعیف روبرو است، باید بتواند با توجه به تراکم موها، بهترین موها را با دقت زیاد برداشت کند، زیرا موهای کمی در اختیار دارد و هر لحظه ممکن است، گرافت ها را از دست بدهد.

اصولا متخصصان برای کاشت مو با بانک موی ضعیف از روش کاشت مو به صورت bht استفاده میکنند و نباید این ذهنیت برای افرادی که بانک موی ضعیفی در اختیار دارند، ایجاد شود که نمیتوانند به کاشت مو بپردازند.


در کاشت مو با بانک موی ضعیف به روش bht، پزشک باید سعی کند با استفاده از بانک موی پشت سر و بانک موی موجود در نقاط مختلف بدن مانند، دست ها، پاها، سینه، ریش و … اقدام به پیوند و کاشت مو کند.

متخصصان باید این مورد را نیز در نظر داشته باشند که موهای قسمت هایی از بدن که برای برداشت مو انتخاب میشوند، متناسب با موهای سر باشند و بتوانند در یک راستا رشد کنند و با یکدیگر همخوانی لازم در ضخامت، رنگ و جنس را نیز داشته باشند تا موهای سر دوگانه نباشند و زیبایی خود را حفظ کنند.

معایب:

معایب:


از عیوب دیگر کاشت مو با بانک موی ضعیف به خصوص موهای بدن میتوان به این مورد اشاره کرد که، رشد موهای بدن در برابر موهای سر کمتر است و باید دائما موهای سر را اصلاح کرد تا اندازه آنها با یکدیگر همسان باشد.


گفتنی است که گاهی اوقات داشتن بانک موی ضعیف ارثی و ژنتیکی است، اما گاهی بر اثر عوامل محیطی و استفاده از مواد شوینده نامناسب، وسایل غیر بهداشتی و ایجاد بیماری ها این مشکل ایجاد میشود و بانک موی قوی نیز به ضعیف مبدل میگردد.


افراد باید این نکته را در نظر داشته باشند که در صورت داشتن بانک موی ضعیف نمیتوانند از موهای فرد دیگری برای کاشت مو استفاده کنند، چون روند رشد و جنس موهای افراد دیگر با آنها همخوانی ندارد، مگر اینکه افراد دوقلوهای همسان باشند که در این صورت میتوان موهای آنها را به هم پیوند زد.


خلاصه نکات مقاله


در این مقاله به معرفی و بررسی لغت بانک مو، گرافت مو و ضعیف بودن و یا قوی بودن آن پرداختیم و خوانندگان را از این مورد که چگونه از یک بانک موی ضعیف برای کاشت مو استفاده کنیم تا روند موفقیت آمیزی را طی کرده باشیم، مطلع کردیم.


در ادامه به روش کاشت مو با بانک موی ضعیف پرداختیم و افراد را به عیوب استفاده از این روش آگاه کردیم.در پایان باید به این نکته اذعان داشت که این فرد متخصص است که باید وجود بانک موی قوی و ضعیف را در یک فرد تشخیص بدهد و در صورت تشخیص بانک موی ضعیف و تصمیم به کاشت مو با بانک موی ضعیف روش انتخابی را معرفی کند.


در گام بعد متخصص باید بانک موی موجود در بدن را معرفی کند که اصولا پزشکان نواحی ریش و چانه را انتخاب میکنند تا از ضخامت و جنس هماهنگ تری با موهای سر برخوردار باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا