پوست و مو

درمان اگزما


اگزما نوعی آماس پوستیه که با نشانه هایی مثل خارش پوست، قرمزی پوست، التهاب و پوسته بروز پیدا میکنه. پزشکان هنوز دلایل قطعی برای بروز این مسئله پیدا نکردن اما این عارضه بیش تر در کسانی دیده میشه که به آلرژی مبتلا هستن.مقاله درمان اگزما شما را در این باره راهنمایی میکند.

همه چیز درباره درمان اگزما

همه چیز درباره درمان اگزما

گاهی اوقات اگزماها دلایل ژنتیکی داره و در اعضای یک خانواده دیده میشه. اگر بروز اگزما مشاهده شد حتما باید برای درمان اقدام کرد. اگزما علائم مختلفی داره مثل :
● خارش شدید ؛
● قرمزی پوست ؛
● جوش های ریز ؛
● پوسته پوسته شدن پوست ؛
● خشکی پوست.

مطالب مرتبط: درمان جوش صورت با گلاب

راهکار های مختلف برای درمان اگزما


● مصرف داروهای بدون نسخه :
بسیاری از داروها هستن که بدون نسخه پزشک تهیه میشن و برای درمان اگزما و مرطوب سازی پوست استفاده میشن. گروهی از این داروها این بیماری را درمان میکنن و گروهی دیگر جلوی عفونت های ناشی از آن رو میگیرن.


● حمام کردن :
یکی از بهترین راه ها حموم کردن صحیح و استفاده از مرطوب کننده هاست. برای حمام مناسب درمان آن باید دوش آب گرم گرفت یا در وان آب گرم غوطه ور شد. بعد از حمام بلافاصله از کرم مرطوب کننده استفاده کنین. بر اساس تحقیقات انجمن ملی اگزمای ایران اگر به آب وان سرکه، نمک، بلغور جو دوسر و جوش شیرین اضافه کنیم برای درمان موثرتر عمل میکنه.


● مرطوب کننده‌ها :
احتمال بروز این بیماری در پوست های خیلی خشک بسیار زیاده. عواملی که باعث میشن پوست مرطوب بشه عبارتند از باد، رطوبت پایین، آب و هوای سرد، صابون های قلیایی، شست و شوی بیش از حد پوست و عدم استفاده از مرطوب کننده مناسب.

لایه محافظی که روی پوست قرار داره باعث میشه عوامل آلرژی زا از پوست دور بمونن پوست مرطوب باقی بمونه. در کسانی که دچار اگزما میشن معمولا پوست بیش از حد خشکه.

حتما بخوانید: درمان جوش چرکی


مصرف داروهای موضعی :


اگر دچار اگزمای صورت شده اید مقاله درمان قطعی جوش صورت را مطالعه نمایید.گروهی دیگر از درمان های مناسبه اگزماها داروهای موضعی هستن که پزشک باید تجویز کنه. این داروها باعث کاهش خارش، قرمزی و خشکی پوست حاصل از اگزما میشن.


● نور درمانی :
در این روش نوع خاصی از پرتو فرابنفش B رو به پوست میتابونن. این درمان باعث میشه خارش و التهاب کاهش پیدا کنه و تولید ویتامین D زیاد بشه و با سرعت بیش تری با باکتری ها مقابله بشه.


● داروهای سیستمیک (داروهای سرکوب کننده‌ی سیستم ایمنی بدن) :
با وجود اینکه علت اصلی اگزما هنوز کشف نشده ولی محققان کشف کردن که اگزما با درگیری سیستم ایمنی همراهه و بیش از حد واکنش میده که باعث التهاب میشه. اگر علائم اگزما شدید باشن پزشک داروهایی رو تجویز میکنه که سیستم ایمنی رو سرکوب میکنن و به دنبال اون علائم اگزما بهبود پیدا میکنه.


● بیولوژیک ‌ها :
این داروها رو با مهندسی ژنتیک بر اساس ژن انسان میسازن و از راه تزریق وریدی وارد بدن فرد میکنن تا قسمت خاصی از واکنش ایمنی رو هدف بگیره و علائم اگزما رو کاهش بده.


● درمان‌های مکمل و جایگزین :
گروهی از درمان های مکمل هستند که برای کاهش غلائم اگزما مفیدن مثل داروهای گیاهیی موضعی از قبیل روغن نارگیل، انجام مدیتیشن، پسخوراند و یا بیوفیدبک های زیستی.

برای مطالعه: رژیم لاغری نوم

اگزما واگیردار است ؟

اگزما واگیردار است ؟


اگزما برخلاف زگیل که عامل ویروسی داره مسری نیست. یعنی حتی زمانی که شما روی پوستتون علائم فعال اگزما هم دارین نمیتونین به فرد دیگر منتقلش کنین.

اگر علائمی مثل خارش و قرمزی و خشکی پوست دارین گمان میکنین از فرد دیگری به شما منتقل شده احتمال دارد به بیماری غیر از اگزما مبتلا شده باشین.اگر این بیماریدرمان نشه باعث میشه پوست زخم بشه و عفونت کنه که این عفونت میتونه بین افراد منقل بشه.

درمان قطعی اگزما در طب اسلامی


خیار :
با توجه به اینکه خیار درصد بالایی آب داره و خواص ضد التهابی هم داره برای درمان بسیار موثره. برای استفاده از خیار برای درمان کردن ابتدا خیار رو به شکل ورقه برش بدین و نیم ساعت توی یخچال بذارین.

بعد هر برش خیار رو روی یکی از نواحی آسیب دیده قرار بدین و اجازه بدین ده تا 15 دقیقه بمونه. در طول چند ماه سه تا چهار بار در روز این کار رو انجام بدین.


در روش دیگر که برای استفاده از خیار برای درمان وجود داره خیار رو ورقه ورقه برش بزنین و دو ساعت در آب بخیسونید بعدش این ترکیب رو صاف کنین و بزنین به پوستتون تا خشک بشه بعد با آب گرم بشورینش.


جوز هندی :


جوز هندی خواص ضد التهاب زیادی داره که باعث میشه التهاب درمان بشه. برای استفاده از جوز هندی برای بهبودی اگزما روش های زیر رو استفاده کنید :

● دارچین و عسل و جوز هندی به نسبت های مساوی باید با هم ترکیب بشن. خمیری که به دست میاد رو روی مناطق آسیب دیده پوست بماید و بعد با آب گرم بشورین.


● یک قاشق غذاخوری پودر جوز هندی و یک قاشق چایخوری روغن زیتون رو مخلوط کنین و روغن غلیظی که به دست میاد رو روی محل های آسیب دیده بزنین. بعد از گذشت بیست تا پانزده دقیقه خمیر رو بشورین.


چوب صندل :


چوب صندل خاصیت ضد التهابی، ضد میکروبی، خنک کنندگی داره. برای پوست خشک و آسیب دیده مناسبه. زخم های ناشی از اگزما هم از بین میبره.

برای استفاده از چوب صندل چهار قاشق چایخوری کافور و چوب صندل رو با آب یا گلاب مخلوط کنین. خمیری که به دست میاد رو روی مناطق آسیب دیده بزنین. ده دقیقه بذارین بمونه بعد با آب ولرم ناحیه رو بشورین. دو روز در ماه این کار رو انجام بدین.
بابونه :


● دو یا سه قطره روغن بابونه رو با یک قاشق چایخوری روغن زیتون مخلوط کنین. محلول به دست اومده رو روی مناطق آسیب دیده پوست بزنین. برای پنج دقیقه پوست رو ماساژ بدین. دو بار در روز این کار رو انجام بدین.

● یک قاشق غذاخوری گل خشک بابونه رو بجوشونین. پانزده دقیقه صبر کنین تا دم بکشد. بعد آن را از صافی رد کنین و اجازه بدین خنک بشه. یک پارچه تمیز رو با محلول خیس کنین و برای ده تا پانزده دقیقه روی مناطق آسیب دیده بزنین. سه بار در روز این کار رو کنین.


نمک اپسوم :

نمک اپسوم :


این نمک حاوی سولفات منیزیمه که باعث میشه خاصیت ضدالتهابی داشته باشه و باعث تسکین خارش و التهاب بشه. نمک اپسوم سموم بدن رو حذف میکنه و باعث بهبود اگزما میشه.

برای استفاده از نمک اپسوم یک تا دو فنجان از نمک رو داخل وان آب گرم بریزین و بعد 10 تا 15 قطره روغن اسطوخودوس بهش اضافه کنین. ده تا پانزده دقیقه داخل وان بشینید و بعد پوستتون رو خشک کنین و مرطوب کننده بزنین.

دو تا سه بار در هفته این کار رو کنین. کسانی که مشکلات قلبی عروقی، دیابت یا فشارخون بالا دارن نباید این حمام رو انجام بدن.


آلوئه ورا :


آلوئه ورا خواص ضد التهابی داره که باعث میشه سوزش و خارش حاصل از التهاب کم بشه. خواص ضد میکروبی آلوئه ورا باعث میشه که عفونت گسترش پیدا نکنه. برای استفاده از این ماده برای درمان اگزما یک برگه آلوئه ورا تازه جدا کنین و ژلش رو خارج کنین و دو تا سه قطره ویتامین E بهش اضافه کنین.

ژل رو روی محل های آسیب دیده پوست بمالین و اجازه بدین خودش خشک بشه و بعد با آب گرم بشورینش. برای چند هفته روزی دو تا سه بار این کار رو انجام بدین.


چریش :

این ماده خواص ضد التهابی، ضد درد، ضد میکروبی و ضد التهابی داره و باعث میشه علائم اگزما کاهش پیدا کنه. چریش ویتامین E و روغن های مفید رو داره که باعث میشن پوست مرطوب نگهداری بشه. برای استفاده از چریش :


● پنج قطره از روغن رو به وان آب گرم اضافه کنین. بیست دقیقه در وان بشینید. بعد از خشک کردن پوستتون از مرطوب کننده استفاده کنین. برای یک یا دو ماه روزی یک تا دو بار این کار رو انجام بدین.


● یک قاشق غذاخوری روغن چریش، ریشه زردچوبه و برگ چریش رو با هم مخلوط کنین. خمیری که به دست میاد رو به محل های آسیب دیده بزنین. بعد که خشک شد موضع رو با آب گرم بشورین.


زردچوبه :
زردچوبه کورکومین داره که بهش خاصیت ضدالتهابی و ضدباکتریایی میده. برای استفاده از زردچوبه :
● نصف قاشق چایخوری زردچوبه رو به یک فنجان آب جوش اضافه کنین. بذارین برای ده دقیقه بجوشه. بعد از اینکه خنک شد هم میتونین ماده به دست اومده رو بنوشین و هم میتونین برای شست و شوی موضع آسیب دیده ازش استفاده کنین.


● نصف قاشق چایخوری زردچوبه رو با شیر مخلوط کنین. خمیری که به دست میاد رو روزی دو بار روی موضع آسیب دیده بذارین. این کار خارش و قرمزی رو از بین میبره.
بلغور جو دو سر :
این ماده خاصیت ضدالتهابی، ضد تحریکی و تسکین دهنده داره.

برای استفاده از این ماده برای درمان اگزما :


● یک قاشق غذاخوری جو دو سر رو با یک یا دو قاشق غذاخوری شیر سرد اضافه کنین. خمیری که به دست میاد رو مستقیم رو نواحی آسیب دیده قرار بدین. یک دقیقه ماساژ بدین و بعد از پانزده تا بیست دقیقه محل را با آب خنک بشورین.


● یک یا دو فنجان بلغور دو سر رو به وان آب گرم اضافه کنین. برای پانزده تا بیست دقیقه در وان بشینین. بعد از خشک کردن پوست با یک مرطوب کننده مناسب پوستتون رو مرطوب کنین


روغن نارگیل :
روغن نارگیل خاصیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و قارچی داره. همچنین مواد مغذی زیادی داره مثل ویتامین E و K که باعث میشن خارش پوست تسکین پیدا کنه. برای استفاده از نارگیل :
● دو یا سه قطره روغن نارگیل رو بخورین و یا به نوشیدنی و خوراکی های خود اضافه کنین.
● مقداری روغن نارگیل رو روی پوست آسیب دیده بزنین.

اگزمای عصبی چیست ؟

اگزمای عصبی چیست ؟


اگزمای عصبی مثل درماتیت آتوپیک که باعث میشه پوست ضخیم بشه و ضخامت های فلس داری روی دست و پا بروز پیدا کنه. این حالت کف پا، پشت دست و در پوست سر ایجاد میشه. این بخش ها خارش زیادی دارن.

اگزمای عصبی به طور معمول در کسانی دیده میشه که انواع دیگر اگزما رو هم دارن اما پزشکان هنوز دلیل قطعی برای بروز این نوع اگزماها پیدا نکردن.

کرم بتامتازون برای درمان اگزما


کرم بتامتازون برای درمان استفاده میشه که یکی از موارد استفاده از این داروی ضد التهابه. این کرم با سرکوب کردن سیستم ایمنی باعث میشه که علائم آن تسکین پیدا کنن اما نمیتونه اگزماها رو کاملا درمان کنه. بزرگسالان باید روزی یک تا سه بار استفاده کنند و کودکان باید یکبار در روز استفاده کنن.


پماد درمان اگزما :


یکی از راه های درمان و تسکین علائم پماده. انواع پماد درمان عبارتند از :


● استفاده از وازلین برای اگزما :
اولین و در دسترس ترین پماد برای اگزماهای مختلف وازلینه. وازلین پمادیه که کاربردهای درمانی زیادی داره که یکی از این درمان ها استفاده برای اگزماست.


● پماد ویتامین آ د برای اگزما :
پماد ویتامین آ د ( vitamin A+D ) باعث رطوبت پوست میشه که از خشکی پوست جلوگیری میکنه در نتیجه برای درمان و تسکین علائم آن مفیده. اگر از این پماد به درستی استفاده بشه هیچ عوارضی نداره.


درمان اگزمای گوش :


اگزمای گوش باعث میشه که پوست مجرای گوش تحریک پذیر و دچار خارش بشه. اگزمای گوش میتونه یک التهاب و خشکی سطحی باشه و یا اینکه عمیق بشه. اگزمای گوش علت های گوناگونی داره مثل :
● صابون و انواع مواد شوینده؛
● مواد حساسیت زا؛
● فلزاتی مثل نیکل؛
● لوسیون و عطرها؛
● پارچه های خشن؛
● مواد ضدعفونی کننده؛
● دود سیگار؛
● فشار؛
● حرارت.

درمان اگزمای گوش شامل موارد زیر میشه


● گوش رو هرشب با آب ولرم بشورین؛
● بعد از حمام از مرطوب کننده بدون عطر برای گوش استفاده کنین؛
● از تماس محرک هایی مثل جواهرات به گوش جلوگیری کنین؛
● در هوای سر کلاه بپوشید تا گوش شما را بپوشاند؛
● از مواد تحریک کننده ای که در گذشته باعث اگزماها و التهاب گوش شدن دوری کنین؛
● از کرم های ضد خارش بدون نسخه حاوی کورتیزون استفاده کنین؛
● از پاک کننده های ملایم و مناسب گوش و پوست حساس استفاده کنین.

درمان اگزمای پوستی با داروهای گیاهی


یکی از روش های مناسب درمانی درمان اگزمای پوستی با داروهای گیاهیه. تعدادی از درمان های گیاهی برای این بیماری عبارتند از :
● نعناع برای اگزما : خواص ضد التهابی داره و باعث میشه پوست نرم بشه ؛
● ریحان برای اگزما : ریحان را بکوبین و روی پوست قرار بدین ؛
● رزماری : جریان خون رو بهبود میبخشه ؛
● آویشن : خاصیت ضد التهابی داره که باعث میشه درمان پیدا کنه ؛
● حنا برای اگزما : حنا خاصیت ضد التهاب وضد خارش داره و روزی چند بار برای اگزما باید روی پوست مالونده بشه ؛
● زردچوبه : یک قاشق غذاخوری زردچوبه رو با آب مخلوط میکنیم و روی پوست میذاریم ؛

بهترین پماد گیاهی برای اگزما

بهترین پماد گیاهی برای اگزما


یکی دیگر از راه های درمان اگزمای استفاده از بهترین پماد گیاهی برای اگزماست. پماد رو با روغن ضد اگزما مخلوط کنین و روزی دو تا چهار بار به صورت موضعی روی محل آسیب دیده بزنین. این کار را تا زمان از بین رفتن علائم اگزما ادامه بدین. این کرم برای موارد پسوریازیس پیشنهاد نمیشه.

پماد هیدروکورتیزون برای اگزما


پماد هیدروکورتیزون برای اگزما نیز استفاده میشه. این پماد خاصیت ضد التهابی و مرطوب کنندگی داره. میتونید از این پماد یک یا دو بار در روز استفاده کنین. ممکنه کودکان نسبت به این دارو واکنش های حساسیتی نشون بدن. این پماد ممکنه عوارضی داشته باشه مثل :


● سوزش
● قرمزی
● خشکی
● ایجاد جوش
● رشد غیر معمول مو
● برآمدگی مو یا التهاب فولیکول
● نازک شدن پوست
● تغییر رنگ پوست
● علائم کشیدگی پوست

قرص پردنیزولون برای اگزما


قرص پردنیزولون برای اگزما استفاده میشه که یک قرص استروئیدی و کورتیکواستروئیدها و خاصیت ضد التهابی داره. همچنین میتونه سیستم ایمنی رو سرکوب کنه و باعث کاهش التهاب بشه. پردنیزولون باعث میشه تورم، قرمزی، خارش و خاصیت های واکنشی کاهش پیدا کنه.

اگر بیماری های سیستمیکی دارید که با داروی ضد میکروبی اختصاصی درمان نشده از پردنیزولون استفاده نکنین.


بهترین دکتر برای درمان اگزما :

یکی از مهم ترین مراحل برای انجام هر درمانی مرحله انتخاب پزشک ماهر و خوبه. درمان اگزماهای مختلف هم از این قاعده مستثنا نیست. اگر به دنبال بهترین دکتر برای درمان اگزما هستین باید در بین پزشکانی که در این زمینه تخصص دارن به ویژه پزشکان زیبایی رزومه رو بررسی کنین و بر اساس رضایت بیمارانشون تصمیم بگیرین که به کدوم پزشک مراجعه کنین


بهترین قرص برای درمان اگزما :


درمان با توجه به علت بروزش و شدتی که داره درمان متفاوتی هم داره. یکی از این روش ها استفاده از قرصه. بهترین قرص برای درمان قرص هایی هستن که خاصیت ضد التهابی داشته باشن و باعث کاهش واکنش های پوستی و علائم اگزما بشن.

همچنین از خشکی پوست جلوگیری کنن. یکی از این داروها قرص پردنیزوله که داروی کورتیکواستروئیدیه. در موارد شدید از دوپیلوماب استفاده میشه.


امپول اگزما چیست ؟


یکی دیگر از موارد درمان بیماری استفاده امپوله. شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاد که آمپول اگزما چیست ؟ در ادامه این آمپول رو معرفی میکنیم.
امپول کورتیران یا تریامسینولون که نوعی دارو کورتیکو استروئیدیه رو برای درمان استفاده میکنن. زیرا باعث میشه که التهاب فروکش کنه.

موارد دیگری که برای درمانشون از این آمپول استفاده میشه عبارتند از آلرژی، لوپوس، پسوریازیس، آلوپسی، آسم و آرتریت خود ایمنی.

این آمپول با ضعیف کردن سیستم ایمنی کار خودش رو انجام میده و در کنار کاهش علائم التهابی اگزما باعث میشه عفونت های بدن گسترده تر بشن. به همین دلیل اگر بیماری عفونی دارید باید به پزشک اطلاع بدین.


درمان اگزمای صدفی :

درمان اگزمای صدفی :


گاهی اوقات ضایعات پوستی به شکل صدفی بروز پیدا میکنن. این حالت ممکن است برای ضایعات اگزما هم اتفاق بیفته. برای درمان اگزمای صدفی از روش هایی که برای اگزما استفاده میکردیم استفاده میکنیم. یکی از موادی که برای این درمان خیلی مناسبه استفاده از زردچوبه ست.


درمان اگزمای سر :


اگزمای پوست سر یکی از انواع رایج اگزماست. این نوع اگزما بیش تر در مناطق چرب پوست دیده میشه.

راه های درمان اگزمای سر عبارتند از :
● از شامپوهایی استفاده کنین که حاوی،پریتیون روی، سالیسیلیک اسید، گوگرد، قطران زغال‌سنگ، سلنیم سولفید، کتوکونازول باشن؛


● از شامپو ضد شوره یک روز در میون بر اساس دستور عمل استفاده کنین؛
● استفاده از کرم های کورتیکواستروئید و یا داروهای استروئیدی موضعی مثل مومتازون فوروات، بتامتازون و فلوئوسینولون ؛

● اگر با داروهای موضعی اگزمای سر درمان نشه از داروهایی مثل تاکرولیموس یا پیمکرولیموس و یا داروی ضد قارچی فلوکونازول استفاده میشه ؛
● اگر واکنش آلرژیک مشاهده بشه از آنتی هیستامین استفاده میشه ؛


درمان اگزمای دست در طب سنتی :


یکی از نقاط رایجی که اگزما دیده میشه دسته. خیلی از اوقات این بیماری در ناحیه دست مشاهده میشه. برای درمان کردن اگزمای دست هم مثل اگزمای بقیه نقاط درمان های مختلفی وجود داره. هم درمان های دارویی داره و هم میتونیم از درمان اگزمای دست در طب سنتی استفاده کنیم.

روش هایی که در طب سنتی برای درمان کردن اگزمای دست وجود داره مثل روش های سنتیه که در ابتدای مقاله به تفصیل توضیحشون دادیم.


صابون گیاهی برای اگزما :


اگر به اگزما مبتلا هستین باید برای مصرف صابون و مواد شوینده بیش تر دقت کنیم. مصرف صابون گیاهی برای اگزما بسیار مناسبه. این صابون ها از مواد طبیعی مثل آلوئه ورا ساخته میشن که خاصیت ضد التهابی داره و میتونه خارش و التهاب حاصل از اگزما رو از بین ببره.

مایع دستشویی برای اگزما :


یکی از عوامل محرک بروز اگزما مواد شوینده هستن. اما اگر این مواد شوینده مناسب آن باشن و از موادی درست شده باشن که برای این بیماری مفید باشن و به درستی مصرف بشن باعث درمان کردن آن میشن.

در زمان استفاده از مایع دستشویی باید توجه کنیم که مایع دستشویی از مواد مناسب و طبیعی برای اگزما ساخته شده باشن. مثل آلوئه ورا که خاصیت ضد التهابی داره و برای کاهش التهاب مناسبه.


درمان اگزما با وازلین :


یکی از درمان هایی که متخصصان پوست برای آن پیشنهاد میدن استفاده از وازلینه. استفاده از مواد و پمادهای دیگر ممکن است برای مصرف کننده عوارضی را به همراه داشته باشه اما استفاده از وازلین در کنار اثربخشی بالایی که داره و پوست رو مرطوب نگه داری میکنه عوارضی ندارد.

وازلین مواد خوشبو کننده و عطری نداره در نتیجه واکنش های حساسیتی در پوست دیده نمیشه. درمان آن با وازلین بسیار اثربخشه و باعث میشه پوست شما مرطوب بمونه.


درمان اگزما با عسل :

درمان اگزما با عسل :


عسل ماده غذایی هست که خواص درمانی زیادی داره و یکی از راه های درمانی ، درمان آن با عسله. در ادامه به 4 روش آن اشاره میکنیم :
● عسل و دارچین : دارچین و عسل رو به مقدار مساوی با هم مخلوط کنین و در محل مورد نظر بمالین ؛


● عسل و آبلیمو : نصف آب یک لیمو رو با یک قاشق عسل و یک لیوان آب ولرم مخلوط کنین. صبح قبل از خوردن چیز دیگر این ترکیب رو بخورین.


● عسل و سرکه سیب : سرکه سیب رو به اندازه یک یا دو قاشق با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنین. این ترکیب رو روزی سه بار با آب ترکیب کنین و همراه با وعده های غذایی بخورین.


● استفاده از عسل طبیعی : عسل خاصیت ضد باکتریایی داره علاوه بر این میتونه پوست رو مرطوب نگه داره و علائم اگزما رو بهبود ببخشه. روزی دو تا سه بار یک قاشق چایخوری عسل مصرف کنین.


پماد گیاهی ضد اگزما :

بیماران برای جلوگیری از آسیب های شیمیایی که ممکن است داروهای شیمیای به آن ها وارد کنن خیلی اوقات تمایل دارن از داروهای گیلهی استفاده کنن. پماد گیاهی ضد اگزما یکی از روش های درمانی هست که پیشنهاد میشه.


فرق اگزما و قارچ :


دراین بیماری پوست دچار خشکی میشه و ظاهر زشتی به خودش میگیره و همراه با خارش و سوزشه. هنوز علت اصلی اگزما شناخته نشده. فرق اگزما و قارچ اینه که قارچ در اثر زندگی کردن قارچ های پوستی روی بدن به وجود میاد و شکل و علائم مختلفی داره و ظاهر هر نوع با نوع دیگر فرق داره.


خلاصه مقاله :


در این مقاله سعی کردیم تمام درمان هایی که برای این بیماری وجود داره رو بررسی کنیم و به تفصیل شرحشون بدیم. همونطور که از ابتدای مقاله صحبت کردیم این بیماری درمان های خیلی گوناگونی داره.

اما بیش تر این درمان ها علائم آن رو بهبود میبخشن و درمان قطعی نیستن. برای درمان کردن آن میتونیم از روش های خیلی مختلفی مثل پمادهای گیاهی و شیمیایی، قرص ها، درمان های خانگی و سنتی استفاده کنیم.

انواع درمان با توجه به محل ، شدت و گستردگی آن انتخاب میشن. همچنین بیماری های زمینه ای ، حساسیت و عفونت هایی که فرد داره در انتخاب دارو برای این بیماری تاثیر داره. دارو نباید به شکلی باشه که اگزما رو درمان کنه ولی باعث تشدید بیماری دیگری در مراجعه کننده باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا